PRO-ACT komunikacijske tehnike so zbrane in več tisočkrat preizkušene tehnike, katerih namen je izboljšati komunikacijske veščine in s tem kvaliteto življenja.

Temeljijo na izboru in nenehnem testiranju na različnih področjih življenja. Poskusite si predstavljati, kako se počutite, ko vrhunske veščine uporabljate za vplivanje na okolico in na druge.
Kako z njimi obvladujete svoja emocionalna stanja in tako uravnotežite navznoter delo na sebi in vplivanje navzven (na primer na vaše poslovno življenje).

PRO-ACT sestavljajo 3 sklopi tehnik:

  • PROPER vsebuje tehnike katerih namen je razumevanje in obvladovanje sebe.
  • V ACTION so zbrane tehnike za vplivanje na druge, npr. v prodaji, managementu, javnem nastopanju, množičnih medijih ipd.
  • TMT – Trenerske mojstrske tehnike vsebujejo tehnike za učinkovito učenje in treniranje na vseh ravneh (praktikant, mojster, trener) PRO-ACT.

Tehnike apliciramo največ v področjih:

  • PODJETJA IN ORGANIZACIJE (aplikacije zlasti na področju prodaje, pogajanj, managmenta in kadrovanja ter marketinga),
  • NEPROFITNI PROJEKTI (aplikacije zlasti na področju tehnik poučevanja, učenja, izboljšanje kvalitete življenja in medijske pismenosti) in
  • OSEBNA ŽIVLJENJA (aplikacije zlasti za oseben coaching, regresijo, preokvirjanje in obvladovanja emocionalnih stanj).

PRO-ACT-ivna komunikacija pomeni, da s preizkušenimi tehnikami prevzemamo kontrolo nad svojim življenjem in vplivom na okolico. Najbolj pomemben del Pro-aktivne komunikacije je , da najdemo mir ter vpliv za več doživetij v našem življenju.

Pro-aktivna komunikacija vzpodbuja spoštovanje in miroljubnost ter zato prinaša nov pogled na komunikacijo in življenje.

PRO-ACT tehnike so razdeljene na 6 področij za obvladovanje sebe (PROPER model) in 6 področij tehnik za vplivanje na druge (ACTION model).

Tako imamo na voljo vse potrebno za ustvarjanje izjemno čudovitega življenja.

Naš cilj je, da vas navdušimo za osebni razvoj in da v vašem razvoju spoznate ter odstranite vaše omejitve za boljše, polnejše življenje.

Smisel PRO-ACT-ivne komunikacije je, da si s preverjenimi tehnikami izboljšamo kvaliteto življenja na vseh področjih.