Pro-ACT smo ljudje

PRO-ACT-erji smo skupina aktivnih ljudi, ki že desetletja zbira, ustvarja, testira in trenira najsodobnejše komunikacijske tehnike na fakultetah, v podjetjih, neprofesionalnih organizacijah (šole, vrtci) in v individualnih coaching-ih in terapijah.

Kdo smo

Naše poslanstvo

Pridruzi se in prispevaj

PRO-ACT smo skupina, ki verjame, da se lahko vsak nauči novih tehnik in s tem izboljša kvaliteto svojega življenja, kar je v teh časih kapitalizma zelo pomembno. Ker je smisel življenja doživetje življenja – vsakega posameznika na njemu lasten način, na vsaki stopnji učenja in treninga veščin tudi uživamo, se zabavamo in veselimo.

Smiselno bi bilo PRO-ACT vključiti v izobraževalni proces že v najzgodnejšem otroštvu, a če nismo imeli te sreče, je v vsakem življenjskem obdobju zadosti časa, da začnemo živeti boljše življenje.

Vabimo vas, da se nam pridružite. Skupaj lahko omogočimo, da so najsodobnejše tehnike dostopne vsakemu, ki si želi izboljšati kvaliteto bivanja na tem čudovitem planetu.

PRO ACT vam je na voljo tukaj in zdaj, da ga uporabljate glede na vaše motive in ambicije.Zbrane tehnike smo predstavili na pregleden način, dodelali treninge za uporabo v vsakdanjem življenju tako, da se jih lahko naučite hitro in preprosto tudi, ko se zabavate v skupini.Ker je za izjemno življenje potrebno biti izjemen, pričakujemo Vas, ki verjamete, da je življenje lahko resnično čudovito in hočete izboljšati kvaliteto svojega življenja s tem, da se naučite učinkovitih PRO-ACT tehnik.

Ko je človek resnično srečen v vsakem trenutku, lahko uspešno prispeva svojo energijo tudi drugim.

Kontaktirajte nas