Rezervacija srečanja

Izberete lahko individualni trening (forma levo) ali skupinsko delavnico (forma desno) ali oboje.  Po oddaji rezervacije boste obveščeni o sprejetju.

NAVODILO: spodaj sta dva ločena koledarja (eden za individualno, eden za skupinsko srečanje) – zato je potrebno vsakega izpolniti posebej (če želite oboje).V koledarju izberite termin (po mesecih se pomikate z puščico desno ali levo), ki je na voljo, tako da kliknete na datum (napisan krepko) in odpre se vam možnost ura termina. Kliknete še na uro termina in videli boste, da se je pod koledarjem ustvarja seznam izbranih terminov. Ko ste zadovoljni z izborom izpolnite mail, telefon, komentar in captcha (2 znaka) in pritisnite pošlji. Če želite kakšno drugo kasnejšo uro zaradi dela – sporočite to pod opombe.

POZOR: Pritisnite tipko pošlji šele takrat, ko imate izbrane vse želene DATUME IN URE izpisane pod koledarjem.

Rezervacija Pro-ACT individualnega treninga, terapije ali experience hipnoze

Tukaj lahko rezervirate termin za individaulno srečanje z Andrejem Kovačičem na lokaciji Nadgorica – Črnuče Ljubljana. Prosim spodaj izberite termin, ko bi se udeležili katerekoli izmed možnosti (lahko izberete največ 1 termin mesečno):

  • individualnih treningov (trening po meri udeleženca tako ACTION kot PROPER tehnike)
  • terapije (glede na predhodni dogovor)
  • doživetvene (experience) hipnoze (glede na predhodni dogovor in nivo udeleženca/ke)

Za terapijo ali experience hipnozo nadomestila ni. Nadomestilo za individualne treninge je 10 € na srečanje   – če ne naredite ničesar oz. nič, če prispevate po dogovoru (transkripcije, članki, organizacija dogodkov, pogrinkov…).

Vsi prispevki, ki se bodo zbrali, se bodo porabili za dobre namene – upamo, da vsi prispevate na drugačen način in NE v denarju.

Varnostna koda:
security code
Prosimo vnesite varnostno kodo:

Pošlji

Rezervacija Pro-ACT skupinske delavnice

Tukaj lahko rezervirate termin za skupinsko delavnico z Andrejem Kovačičem na lokaciji Nadgorica – Črnuče Ljubljana. Prosim spodaj izberite termin, ko bi se udeležili katerekoli izmed možnosti (lahko izberete največ 10 terminov NA ENEM OBRAZCU HKRATI na 3 mesece):

  • ACTION tehnike – vsak prvi in tretji teden v mesecu (na začetku zlasti povezovanje, besedne tehnike in tehnike socialne dinamike) ACTION tehnike
  • PROPER tehnike – vsako drugi in četrti oz. peti teden v mesecu (na začetku zlasti prevzemanje odgovornosti, vizualizacija, dihanje in regresija)

Gre za manjše skupine do 8 udeležencev na lokaciji Podgorica – Črnuče LJ. Nadomestilo je 5 € na srečanje – če ne naredite ničesar oz. nič, če prispevate po dogovoru (transkripcije, članki, organizacija dogodkov, pogrinkov…). Vsi prispevki, ki se bodo zbrali, se bodo porabili za dobre namene – upamo, da vsi prispevate na drugačen način in NE v denarju.

POZOR: Termini skupinskih delavnic bodo objavljeni v mesecu oktobru 2022